Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Nieuwe uitvalsbasis in Hardenberg voor ‘Red een Kind’

20 december

Stichting Klimrek heeft per 1 december j.l. het moderne bedrijfs-/winkelpand van circa 1.685 m² op bedrijventerrein ‘De Haardijk’ in Hardenberg gekocht. De stichting exploiteert kringloopwinkels in heel Nederland en de opbrengst van deze winkels gaat naar de ontwikkelingsorganisatie Red een Kind.

Lees meer

Column Bart: Paniekvoetbal

15 december

Bedrijfsmakelaar Bart Wientjes gaat in zijn nieuwe column in op de (economische) invloeden op commercieel vastgoed en de mogelijkheden voor een bedrijf hoe daarmee om te gaan. "Durf te vertrouwen op je onderbuikgevoel en kijk verder dan vandaag en morgen."

Lees meer

Nieuw bedrijfspand voor L. ten Cate in Borne

13 december

Het nieuw te bouwen bedrijfspand aan Morseltoven 12 op bedrijventerrein de Veldkamp in Borne is langjarig verhuurd aan L. ten Cate. De nieuwe huisvesting van het bedrijf wordt duurzaam gebouwd en heeft een totale oppervlakte van circa 7.380 m².

Lees meer

Bart Wientjes in Twentevisie: vastgoed essentieel bij talentbehoud

29 november

Om talent te behouden en aan te trekken voor de arbeidsmarkt in Twente, is meer nodig dan goede studiefaciliteiten, carrièremogelijkheden en voorzieningen. Volgens drie Twentse vastgoedspecialisten is huisvesting een essentieel en een strategisch belangrijk onderdeel in de ‘war on talent’.

Lees meer

De Rolf groep verhuist naar Kennispark Twente

24 november

De Rolf groep verhuist in de zomer van 2023 naar een nieuw kantoorpand aan de Bruggenmorsweg 10 in Enschede. Het pand op Kennispark Twente heeft een oppervlakte van circa 810 m² en heeft het bedrijf langjarig gehuurd.

Lees meer

Barry Seelen in de media: 'Zonder geschikt pand geen groei'

23 november

Onlangs stond er een artikel met vastgoedspecialist Barry Seelen in Tubantia over de bedrijfsruimtemarkt in Enschede. Bedrijven zoeken nieuwe bedrijfsruimte of een bouwkavel om hun organisatie verder te laten groeien, maar die zijn schaars in Enschede.

Lees meer

Energielabel C medebepalend voor marktwaarde kantoorpanden

10 november

Nieuwe aanwinst Dennis Tigcheler - Register Taxateur - vertelt in zijn eerste blog voor Boers & Lem over de financiële kant van de label C verplichting. Meerdere aspecten bepalen de marktwaarde van een kantoorpand, maar duurzaamheid is cruciaal op dit moment.

Lees meer

Bouwkavels voor bedrijfspanden in Hengelo schaars

08 november

In Hengelo is vrijwel geen bedrijfsgrond meer beschikbaar op bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp en op het Oosterveld. Vrijwel alle kavels zijn verkocht of in optie genomen. Uitbreiding van bedrijfsgrond zit er op korte termijn niet in. Echter, wij hebben nog een aantal ,nieuw te bouwen, bedrijfspanden in ons aanbod.

Lees meer

Tekort grond en gebouwen remt bedrijfsleven

03 november

Een gebrek aan bedrijfsruimte remt de economische ontwikkeling zowel lokaal als nationaal. Er is op het moment weinig beschikbare en geschikte bedrijfsruimte voor bedrijven. Bouwkavels zijn schaars, wat nieuwbouw beperkt. Bedrijven zijn hierdoor meer dan ooit afhankelijk van bestaande bedrijfspanden.

Lees meer

Flitsbezorger Flink breidt uit in Enschede

01 november

Met het ondertekenen van een langjarige huurovereenkomst van het bedrijfspand aan De Reulver 130 in Enschede, kan flitsbezorger Flink vanuit haar twee locaties vrijwel alle bewoners van Enschede bedienen.

Lees meer

Almelo nieuwe meubelzaak rijker

25 oktober

Per 1 oktober heeft JaRa Meubeloutlet een langjarige huurovereenkomst getekend voor de winkelruimte aan de drukke Bornsestraat 31-33 in Almelo. Het winkelpand heeft een totale oppervlakte van circa 645 m² en is gelegen aan de rand van de Almelose binnenstad.

Lees meer

Grootschalige bedrijfsruimte in Enschede verhuurd

13 oktober

Labora Quadratum heeft per 1 januari 2023 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfspand aan de Euregioweg 330 in Enschede. Het pand op het Euregio bedrijventerrein heeft een oppervlakte van circa 2.870 m².

Lees meer
    Vorige
    1
    6
    8
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.