Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Sint Boerslem740X500

Ook Sinterklaas vindt een onderkomen via Boers & Lem

21 november

Bij Boers & Lem kregen wij deze maand een bijzonder maar leuk verzoek. Sinterklaas zocht nog een huis in de stad Almelo, zodat ook de kinderen van Almelo een bezoekje kunnen brengen aan Sinterklaas en hij uit kan rusten nadat hij alle schoenen in Almelo heeft gevuld.

Lees meer
121606486

Boers & Lem verkoopt 5 bedrijfsunits in Hengelo

14 november

Recent zijn in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Binnenhavenstraat / Loodsstraat te Hengelo 5 verhuurde bedrijfsunits verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer
Grotestraat 28 Te Almelo

2 winkelruimtes verhuurd in het centrum van Almelo

08 november

De binnenstad van Almelo is twee ondernemers rijker! De winkelruimtes aan de Grotestraat 28 en de Hagengracht 1 zijn recent verhuurd aan startende ondernemers met behulp van de succesvolle stichting “Start je Winkel in Almelo”.

Lees meer
Boerslem Jomo Final Moment

Uitgelicht: Het nieuwe pand van Jomo Fashion

07 november

Inmiddels heeft Jomo Fashion het prachtige pand aan de Strootsweg 16 in Enschede in gebruik genomen. Boers&Lem heeft Jomo Fashion geholpen in de zoektocht naar een geschikt onderkomen.

Lees meer
Spaansland 14 Enschede 20

Plieger koopt bedrijfsruimte in Enschede van Borghese Real Estate

31 oktober

Plieger heeft een bedrijfscomplex gekocht aan de Spaansland 14 in Enschede. Plieger zal de showroom ruimte gebruiken als sanitairshowroom en zal de werkplaats ombouwen naar een express afhaalmagazijn voor installateurs. Het complex omvat circa 1.750 m².

Lees meer
Capitool 42 Enschede Extra 3

Nieuwe eigenaar Capitool 42 Enschede

24 oktober

Na een metamorfose zal De Visionair, ondernemers- en belastingadvies zich begin januari 2019 vestigen aan het Capitool 42 te Enschede. Het pand ligt op een prominente locatie op het Business & Science Park op loopafstand van het NS station Enschede Kennispark.

Lees meer
Foto 1

Winnaar FD Gazelle Award 2018

17 oktober

We zijn enorm trots dat we voor de derde keer op rij de FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Feitelijk betekent dit we de afgelopen vijf jaren altijd minimaal 30% per jaar gegroeid zijn. Iets waar we met het hele team hard voor gewerkt hebben en met recht trots op zijn.

Lees meer
Img 9591

Graveertechniek Nijdeken huurt bedrijfscomplex in Hengelo

10 oktober

De bedrijfsruimte met kantoren aan de Granaatstraat 54 is verhuurd aan Graveertechniek Nijdeken B.V. Het pand met een totale oppervlakte van circa 2.000 m² is gelegen op het bedrijventerrein Twentekanaal Zuid te Hengelo

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Daar gaan we weer!

09 oktober

Het laatste kwartaal van het jaar is steevast het drukste kwartaal. Hoe prettig is het dan om die af te kunnen trappen met een van de leukste evenementen die onze regio rijk is: de Military.

Lees meer
Pantheon 18 20 Ens

Sqills blijft doorgroeien en gaat verhuizen!

25 september

Vanaf 1 februari 2019 huurt Sqills het volledige kantoorpand aan de Pantheon 18-22 in Enschede.

Lees meer
121536750

Oostec B.V. verhuist naar Hengelo

18 september

Oostec B.V. heeft het kantoorpand met bedrijfshal aan de Welbergweg 70 gekocht.

Lees meer
Josink Maatweg 43

Josink Maatweg 43 in Enschede is verhuurd

04 september

Vanaf september 2018 huurt M2MBlue circa 430 m² kantoorruimte op de tweede verdieping in het bedrijfscomplex aan de Josink Maatweg 43.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.