Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Drie miljoen euro subsidie voor binnenstad Hengelo

22 december

Voor de verdere ontwikkeling en realisatie van de binnenstad van Hengelo, verstrekt de provincie Overijssel drie miljoen euro subsidie aan de gemeente. Daaraan zijn drie voorwaarden verbonden, waaraan het plan moet voldoen.

Lees meer

ACtronics koopt kantoorpand van 2.150 m² in Almelo

16 december

ACtronics heeft het kantoorpand aan Twentepoort Oost 1A in Almelo gekocht. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.150 m². Lang heeft het niet te koop gestaan, binnen twee weken was het verkocht.

Lees meer

Sintecs verhuist naar bedrijfspand Amarilstraat 10-14 in Hengelo

09 december

Electronica producent Sintecs heeft per 1 april 2022 een huurcontract getekend voor circa 2.120 m² bedrijfsruimte met kantoren aan de Amarilstraat 10-14 in Hengelo.

Lees meer

Column Bart: ‘Hallenknallen’

07 december

In zijn nieuwe column voor TOM Magazine gaat Bart terug naar zijn eerste stappen in de wereld van commercieel vastgoed en hoe hij zijn passie en specialisme heeft gevonden in de bedrijfsruimtemarkt.

Lees meer

Autotechnics huurt 2.800 vierkante meter bedrijfsruimte in Vroomshoop

02 december

Autotechnics B.V. is per 1 oktober 2021 de nieuwe huurder van het moderne bedrijfspand met kantoren aan de Havenstraat 9A in Vroomshoop. Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 2.800 m².

Lees meer

Particuliere belegger koopt winkelstrip Ootmarsumsestraat Almelo

25 november

De zes winkelruimtes aan de Ootmarsumsestraat 274-282 in Almelo zijn verkocht aan een particuliere belegger. De winkels die tegenover het drukbezochte Eskerplein liggen, hebben samen een totale oppervlakte van circa 905 m².

Lees meer

Leenders Bike Totaal verdubbelt aantal vierkante meters Pasmaatweg Hengelo

18 november

De tweewielerzaak heeft per 1 oktober j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor het voormalige pand van pianowinkel Schumer aan de Pasmaatweg 50 in Hengelo. Het pand wordt erbij getrokken. Daarmee verdubbelt de zaak de oppervlakte tot circa 6.000 m².

Lees meer
3D beeld met modern glazen design lab en kantoorpanden

Beleggingsfonds investeert 200 miljoen in Kennispark Enschede

16 november

De ontwikkelingen op Kennispark Twente moeten in een stroomversnelling komen. De UT, Stichting Gebiedsorganisatie Kennispark en de gemeente Enschede willen daarom een samenwerkingsovereenkomst aangaan met ASR Dutch Science Park Fund.

Lees meer

Markant bedrijfsobject Sesamstraat 1 Havengebied Enschede verkocht

04 november

Een mooie deal van een uniek bedrijfsobject in het Havengebied van Enschede. Het bedrijfscomplex van Sesam B.V. met een totale oppervlakte van circa 3.565 m² en gelegen op een perceel van circa 21.740 m² is verkocht.

Lees meer

Cijfers 3e kwartaal: Volop vertrouwen, weinig beschikbare objecten

03 november

Op funda in business nam in het derde kwartaal de interesse in horecalocaties toe. Het vertrouwen in de markt lijkt met de heropening van deze sector terug te zijn. Voor kantoor-, bedrijfs- en winkelruimtes gold deze toename niet.

Lees meer

Cijfers 3e kwartaal: Volop vertrouwen, weinig beschikbare objecten

03 november

Op funda in business nam in het derde kwartaal de interesse in horecalocaties toe. Het vertrouwen in de markt lijkt met de heropening van deze sector terug te zijn. Voor kantoor-, bedrijfs- en winkelruimtes gold deze toename niet.

Lees meer

Boers & Lem FD Gazelle 2021

28 oktober

Voor het zesde jaar op rij is Boers & Lem FD Gazelle! Daarmee behoren wij ook in 2021 weer tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer
    Vorige
    1
    11
    13
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.