Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Boers & Lem klaar voor SBR

25 januari

Als innovatief taxateur commercieel vastgoed is Boers&Lem aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Door een recente aanpassing in het software systeem kunnen wij als TMI taxateur nu data uitwisselen met banken via SBR.

Lees meer

Wethouder Nijhuisstraat 1 te Enschede is verkocht

23 januari

Stichting Kinderopvang Humanitas heeft dit representatieve pand aan de drukke invalsweg Westerval aan de rand van het centrum verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer

Apollo Tyres Global R&D breidt uit!

16 januari

Apollo Tyres Global R&D heeft recent de huurovereenkomst voor het bedrijfspand aan de Strootsweg 24 te Enschede meerjarig verlengd.

Lees meer

Van Dorp koopt bedrijfsruimte in Hengelo

09 januari

Van Dorp heeft het bedrijfspand gekocht aan de Parelstraat 24 in Hengelo. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 720 m² en bestaat uit bedrijfsruimte, kantoorruimte en sanitaire voorzieningen. Van Dorp zal het object geheel naar wens aanpassen en verduurzamen.

Lees meer

Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo verkocht!

19 december

De moderne kantoorvilla “Borgman” aan het Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo is verkocht aan NMaV BV, een particuliere belegger. Het pand ligt op een strategische locatie in het centrum van Hengelo nabij het NS-trein- en busstation.

Lees meer

Welbergweg 90-92-94 in Hengelo krijgt een nieuwe eigenaar

13 december

Het moderne en representatieve kantoorpand aan de Welbergweg 90-92-94 is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat” nabij de snelweg A1.

Lees meer

The Compound Company koopt bedrijfsruimte in Enschede

05 december

The Compound Company heeft het bedrijfspand op zichtlocatie aan De Ossenboer 1 te Enschede gekocht. Het object met een oppervlakte van ca. 1.500 m² ligt in het Havengebied en staat op een ruim (verhard) perceel van ca. 12.000 m².

Lees meer

Bedrijfsruimtes aan de Edisonstraat 2a en 2c te Almelo verkocht!

28 november

Twee representatieve bedrijfsruimtes aan de Edisonstraat te Almelo zijn verkocht aan een particuliere belegger. De objecten zijn gelegen op bedrijventerrein Bornsestraat, nabij de uitvalswegen A1 en A35.

Lees meer

Boers & Lem verkoopt 5 bedrijfsunits in Hengelo

14 november

Recent zijn in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Binnenhavenstraat / Loodsstraat te Hengelo 5 verhuurde bedrijfsunits verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer

2 winkelruimtes verhuurd in het centrum van Almelo

08 november

De binnenstad van Almelo is twee ondernemers rijker! De winkelruimtes aan de Grotestraat 28 en de Hagengracht 1 zijn recent verhuurd aan startende ondernemers met behulp van de succesvolle stichting “Start je Winkel in Almelo”.

Lees meer

Uitgelicht: Het nieuwe pand van Jomo Fashion

07 november

Inmiddels heeft Jomo Fashion het prachtige pand aan de Strootsweg 16 in Enschede in gebruik genomen. Boers&Lem heeft Jomo Fashion geholpen in de zoektocht naar een geschikt onderkomen.

Lees meer

Plieger koopt bedrijfsruimte in Enschede van Borghese Real Estate

31 oktober

Plieger heeft een bedrijfscomplex gekocht aan de Spaansland 14 in Enschede. Plieger zal de showroom ruimte gebruiken als sanitairshowroom en zal de werkplaats ombouwen naar een express afhaalmagazijn voor installateurs. Het complex omvat circa 1.750 m².

Lees meer
  Vorige
  1
  11
  13
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.