Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Amber ingeschreven als Register Taxateur

10 februari

Wij zijn er trots op dat onze collega Amber van Tubbergh nu officieel staat ingeschreven als Register Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Lees meer

J-J Products koopt bedrijfspand op De Marssteden

28 januari

J-J Products heeft de moderne bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte aan de Marssteden 59 gekocht. Het bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein ’de Marssteden’ in Enschede.

Lees meer

VMB Metaalbewerking vestigt zich in Hengelo

21 januari

Het volledig gerenoveerde bedrijfspand op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid in Hengelo is aan VMB Metaalbewerking verhuurd.

Lees meer

De Sporthal opent 20 januari haar deuren in Almelo

14 januari

Vanaf 20 januari 2020 start De Sporthal in de representatieve bedrijfsruimte aan de Windmolen 14a op een mooie zichtlocatie tegenover het Heracles Stadion in Almelo.

Lees meer

Enschede is 5 nieuwe winkelbedrijven rijker

09 januari

Onlangs hebben wij in korte tijd maar liefst vijf ruimtes aan nieuwe winkeliers in Enschede verhuurd. De ruimtes bevinden zich in het centrum en in verschillende winkelcentra.

Lees meer

Twee beleggingspanden in centrum Enschede verkocht

23 december

Boers & Lem heeft onlangs twee beleggingspanden, beide op een prominente locatie in het centrum van Enschede, verkocht aan een tweetal particuliere beleggers.

Lees meer

Jongbloed Fiscaal Juristen opent nieuwe vestiging in Almelo

19 december

De kantoorruimte in het karakteristieke pand aan de Sluiskade Noordzijde 104 in Almelo is verhuurd aan Jongbloed Fiscaal Juristen NV. De kantoorruimte is gelegen op een zichtlocatie en nabij het centrum van Almelo.

Lees meer

Hoger projectresultaat door lagere belastingdruk

10 december

De Hoge Raad oordeelde onlangs dat bij transformaties van kantoren naar woningen het lage 2% tarief in de overdrachtsbelasting gehanteerd mag worden.

Lees meer

Modern bedrijfspand op ‘Hazewinkel’ in Oldenzaal verhuurd aan Hoppmann BV

05 december

Het moderne bedrijfspand op bedrijventerrein ‘Hazewinkel’ Zuid-West in Oldenzaal is verhuurd aan de firma Hoppmann. Het in 2002 gebouwde bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 4.325 m².

Lees meer

Olde Kalter BV koopt bedrijfspand Beitelstraat 2 in Hengelo

03 december

Op bedrijventerrein ‘Timmersveld’ is het multifunctionele bedrijfspand met een oppervlakte van 1.740 m² aan de Beitelstraat 2 verkocht aan de firma Olde Kalter BV.

Lees meer

Boers & Lem nu ook actief in Hardenberg met 3 nieuwe objecten

26 november

Sinds kort bieden wij 3 objecten te huur en te koop aan in Hardenberg. Een bedrijfspand op “De Nieuwe Haven”, een kantoorpand op een zichtlocatie tegenover de Evenementenhal en een showroom met opslagruimte op “De Haardijk”.

Lees meer

EventCoffee koopt kantoorruimte in Vriezenveen

20 november

De representatieve en professionele kantoorruimte gelegen aan de rand van bedrijventerrein “Weitzelpoort” in Vriezenveen is verkocht aan EventCoffee. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 616 m².

Lees meer
  Vorige
  1
  7
  9
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.