Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Column Barry: Op het juiste moment...

10 oktober

In zijn nieuwste column vertelt Barry Seelen over de actuele commerciële vastgoedmarkt in Twente. Deze column staat in het teken van het belang van een kwalitatief en uitgebreid netwerk van een bedrijfsmakelaar.

Lees meer

Nieuw bedrijfspand van ca. 3.000 m² voor Picnic Almelo

06 oktober

Picnic heeft een huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand van bijna 3.000 m² aan Bedrijvenpark Twente 310 in Almelo. Vanaf deze nieuwe locatie gaat Picnic weer aan haar klanten in Almelo en omgeving bezorgen.

Lees meer

Epartment nieuwe huurder kantoorpand ‘Borgman’ Hengelo

27 september

E-commerce bedrijf Epartment huurt per 1 september j.l. de kantoorruimte op de eerste verdieping in het kantoorgebouw ‘De Borgman’ aan het Prins Bernhardplantsoen 102 in Hengelo. Het kantoor heeft een oppervlakte van circa 325 m².

Lees meer

Prinsjesdag 2022: de impact op de vastgoedsector

22 september

Het kabinet maakte afgelopen dinsdag op Prinsjesdag, de begrotingsplannen voor 2023 bekend. Dit betekent traditiegetrouw weer de nodige fiscale wijzigingen voor de vastgoedsector. Wij zetten ze voor je op een rij.

Lees meer

Boers & Lem viert 10-jarig jubileum in Sevilla

19 september

Wat een fantastisch jubileumweekend in Sevilla hebben wij achter de rug! Cultuur snuiven, heerlijke tapas gegeten, relaxen aan het zwembad, een fietstocht en met af en toe een drankje natuurlijk. We hebben genoten!

Lees meer

PHIX klaar voor volgende fase door extra investeringen en uitbreiding faciliteiten

08 september

Het Enschedese PHIX, dat componenten en modules bouwt voor fotonische chips, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfspand aan de Hengelosestraat 525 in Enschede. Zij herontwikkelen de bedrijfsruimte van circa 1.800 m².

Lees meer

Spectrum Oogzorg opent nieuwe vestiging in Almelo

06 september

Op de eerste verdieping van het Rijksmonumentale Twenthe Centrum aan het Twentheplein 1-3 in Almelo, opent Spectrum Oogzorg een 2e vestiging. De kliniek heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 525 m² kantoor- en praktijkruimte en is sinds begin augustus j.l. geopend.

Lees meer

Column Bart: je droomt, je durft, je groeit

29 augustus

Op 1 september 2022 bestaat Boers & Lem 10 jaar! Bart Wientjes vertelt in zijn nieuwe column over deze mijlpaal. Een goed moment om terug te blikken en om vooruit te kijken.

Lees meer

Bedrijfspand van ca. 2.500 m² verhuurd in Hengelo

23 augustus

Het bedrijfspand aan de Granaatstraat 20 in Hengelo is langjarig verhuurd aan Satink Classic Car Creations en Machinefabriek Ten Heggeler. Beide bedrijven van eigenaar Peter Satink verhuizen dit jaar naar het pand met een totale oppervlakte van bijna 2.500 m².

Lees meer

Kraeft uitzendbureau opent vestiging in Almelo

28 juli

Kraeft uitzendbureau wil de brug tussen klanten uit Almelo verkleinen en opent daarom binnenkort een vestiging in Almelo. Aan de Ootmarsumsestraat 280B is de commerciële ruimte van circa 90 m² per 1 augustus 2022 verhuurd.

Lees meer

Aanhoudende tekorten in bedrijfsruimtemarkt

26 juli

Ondanks de oplevering van veel nieuwe bedrijfsruimten, neemt het tekort aan beschikbaar aanbod verder toe. Nieuwbouw wordt vrijwel direct in gebruik genomen en het tekort aan bouwgrond zorgt voor een toenemende schaarste aan geschikte bedrijfsruimte.

Lees meer

Klein Poelhuis verhuist naar Hassinkweg in Hengelo

21 juli

Klein Poelhuis heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan de Hassinkweg 19. De sleutel is al in bezit, zodat een grootschalige verbouwing en renovatie van het pand kan beginnen.

Lees meer
    Vorige
    1
    7
    9
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.