Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Colosseum 2 Enschede 20

Patchman B.V. verhuist binnen Kennispark Twente

02 juli

Per 1 juli 2018 betreedt Patchman B.V. het kantoorpand aan de Colosseum 2 in Enschede.

Lees meer
Img 7109

Gebr. Heinhuis B.V. koopt extra kavel op het XL Businesspark

28 juni

Gebr. Heinhuis heeft naast het recent aangekochte schitterende bedrijfscomplex op het XL Businesspark aan Darwin 16 in Almelo ook de naastgelegen ruime kavel van 20.190 m² aangekocht.

Lees meer
Het Wendelgoor 3

Harrie Arendsen huurt nieuwe locatie aan Het Wendelgoor 3 in Almelo

21 juni

Eind dit jaar verhuist Volvo Dealer Harrie Arendsen naar de op absolute zichtlocatie vanaf de N36 gelegen bedrijfsruimte aan Het Wendelgoor 3 in Almelo.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.