Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

3330010 1

JORDAHL Benelux B.V. huurt bedrijfspand in Hengelo

21 augustus

JORDAHL zal zich binnenkort gaan vestigen op bedrijventerrein Twentekanaal aan de Aquamarijnstraat 100–104 te Hengelo. Het bedrijfspand is langjarig gehuurd en heeft een oppervlakte van circa 1.360 m2 en bestaat uit bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Lees meer
Brugstraat 9 13 Almelo 5

Brugstraat 9-13 in Almelo verkocht!

14 augustus

Het kantoorpand aan de Brugstraat 9-13 in Almelo is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt in het centrum van Almelo nabij het Stadhuis en het Centraal Station.

Lees meer
216

216 MEER DAN CIJFERS huurt kantoorruimte aan de Josink Maatweg 43 in Enschede

02 augustus

Namens de verhuurder heeft Boers & Lem circa 420 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping van het pand aan Josink Maatweg 43 te Enschede verhuurd aan 216 MEER DAN CIJFERS. Het pand ligt op een zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein Josink Es welke zich onderscheidt door kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer
De Beren Postkantoor Enschede

De Beren nieuwe huurder Het Postkantoor in Enschede

31 juli

Onlangs heeft restaurant De Beren de komst naar Enschede bevestigd. Hierbij heeft het voormalige postkantoor weer een belangrijke stap gezet richting de transformatie van dit pand.

Lees meer
Twentepoort Oost

Twentepoort Oost 16 te Almelo volledig verhuurd.

25 juli

Het representatieve en moderne kantoorgebouw is gelegen op een absolute zichtlocatie op kantorenpark Twentepoort Oost. Het gebouw meet in totaal ca. 1.260 m² en heeft meerdere zeer tevreden huurders.

Lees meer
Img 7406

Kantoorvilla aan de Hengelosestraat 60 verkocht

24 juli

De monumentale en karakteristieke kantoorvilla aan de Hengelosestraat 60 is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt op een toplocatie aan een drukke doorgaande weg, nabij het stadscentrum van Enschede en het NS-station.

Lees meer
121622405

Moneybird koopt kantoorgebouw in Enschede

17 juli

Moneybird heeft, als grootste huurder, het kantoorgebouw Moutstaete aan de Moutlaan 35 in Enschede gekocht van Stichting Vastgoedbeheer Hoorn.

Lees meer
Parmentierweg 1A 3 Almelo 21

Het voormalig terrein van Gebr. Heinhuis B.V. is volledig verhuurd!

09 juli

Het bedrijfscomplex op een absolutie zichtlocatie aan de Parmentierweg 1a - 3 te Almelo is volledig verhuurd aan meerdere huurders. Dit complex van in totaal ca. 2.563 m² is gelegen op een zeer ruim perceel van 9.649 m² op het bedrijventerrein “Turfkade West” en bestaat uit kantoren, bedrijfsruimte, opslagruimte en een wasplaats.

Lees meer
Demmersweg 21 Hengelo 16

Particuliere belegger koopt 3 panden en zal deze verhuren volgens “Het Levelsplein” concept!

02 juli

De panden aan de Hazenweg 2, Demmersweg 21 en Demmersweg 41-47 liggen aan een gezamenlijk plein op een A1 - locatie op het kantorenpark “Westermaat” in Hengelo. Alle drie de panden zijn door Boers & Lem verkocht namens verschillende opdrachtgevers.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Tromgeroffel

27 juni

Kantoorruimte wordt vaak besproken in termen als ‘zoveel vierkante meter’ en gekwalificeerd als kostenpost. Maar een kantoor is zoveel meer dan dat. Het is de plek waar medewerkers met elkaar in verbinding staan. Zodanig dat zij optimaal hun werk kunnen doen. Een goede werkomgeving is daarom van cruciaal belang voor en beweegt mee met het succes van uw onderneming.

Lees meer
Floris

Floris Temmink behaald diploma Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed

27 juni

Met trots kunnen we u mededelen dat onze collega Floris Temmink geslaagd is voor zijn examen Praktijkopleiding Bedrijfsmatig Vastgoed. Door het behalen van dit diploma staat hij ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Lees meer
Marktstraat 4 Almelo 1

GBT Zorg vestigt zich aan de Marktstraat 4 in Almelo

19 juni

Het gemeentelijk monument aan de Marktstraat 4 in Almelo is per 1 juni verhuurd aan GBT Zorg. Het pand beschikt over circa 383 m² kantoorruimte en is gelegen in het centrum van Almelo nabij het nieuw te ontwikkelen Centrumplein.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.