Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Enter en alles wat daartussenin zit. En is er algemeen nieuws op vastgoedgebied, dan vind je dat hier ook.

Twekkeler Es 42 Enschede 15

Hebbes Kinderopvang huurt kantoorruimte in Enschede

26 maart

Hebbes Kinderopvang huurt per 1 april a.s. kantoorruimte op de begane grond van deze markante kantoorvilla gelegen aan de Twekkeler Es 42-44 te Enschede. Het betreft circa 345 m² kantoorruimte en 80 m² kelderruimte.

Lees meer
Pand Ps

Stichting Humanitas huurt Hagengracht 9 in Almelo

21 maart

De commerciële ruimte aan de Hagengracht 9 is per 1 januari verhuurd aan Stichting Humanitas Onder Dak Twente. Het object ligt op een strategische locatie midden in het centrum van Almelo en heeft een totale oppervlakte van circa 365 m².

Lees meer
Saffierstraat 18 Hengelo 2

InHuis Meubelen huurt bedrijfsruimte in Hengelo

14 maart

In verband met de groeiende online activiteiten heeft InHuis Meubelen ca. 2.350 m² bedrijfsruimte aan de Saffierstraat 18 te Hengelo gehuurd. Het bedrijfspand bestaat uit kantoorruimte en bedrijfsruimte en is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid.

Lees meer
Img 26351

Bedrijfsverzamelgebouw aan de Jaargetijdenweg opgeleverd

28 februari

Aan de Jaargetijdenweg te Enschede is recent het bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 10 bedrijfsunits, opgeleverd. Voor de oplevering waren alle bedrijfsunits met een oppervlakte tussen de 48 m² en 128 m² al verkocht.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Het kan verkeren

20 februari

Het CBS maakte afgelopen maand de groeicijfers van de Nederlandse economie bekend en die scheppen positieve verwachtingen voor 2019. Kijken we naar het investeringsvolume van vastgoedbeleggingen in Nederland, dan bereikte dat vorig jaar zelfs een record.

Lees meer
Voorzijde Auke Vleerstraat 8 Ens

Xelvin Oost B.V. verhuist!

15 februari

Xelvin B.V. zal het kantoorpand gelegen aan de Auke Vleerstraat 8 te Enschede betreden. Na 10 jaar in Almelo te zijn gevestigd hebben zij vanuit strategisch oogpunt de keuze gemaakt om zich in Enschede te vestigen.

Lees meer
Artikel Ronde Tafel 1

Rondetafelgesprek Twente: Regio met toekomst

13 februari

De vastgoedmarkt in Twente kent grote verschillen. In Enschede is deze zonder meer goed, terwijl de situatie in Hengelo zorgelijk is te noemen. Zeven vastgoedadviseurs, waaronder Henri Boers bogen zich kort geleden tijdens een Ronde Tafelgesprek van Ventuwatch over de vastgoedmarkt van de Corop-regio Twente.

Lees meer
Bleskolksingel 3 Almelo 5

Bedrijfsruimte aan de Bleskolksingel 3 Almelo verhuurd aan Dirksen Bedrijfskleding B.V.

06 februari

Gelegen aan de drukke Bleskolksingel is deze representatieve bedrijfsruimte met voorgelegen kantoorruimte per 1 maart verhuurd aan Dirksen Bedrijfskleding B.V.

Lees meer
Welbergweg 50 54 Hengelo 5

X-Guard B.V. verhuist naar de Welbergweg 50-54 te Hengelo

30 januari

X-Guard B.V. verhuist per 1 februari 2019 naar de Welbergweg 50-54 in Hengelo. Zij huren circa 435 m² kantoorruimte op de begane grond en 1 e etage van het kantoorpand, gelegen op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat”.

Lees meer
Taxatie Bl

Boers & Lem klaar voor SBR

25 januari

Als innovatief taxateur commercieel vastgoed is Boers&Lem aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Door een recente aanpassing in het software systeem kunnen wij als TMI taxateur nu data uitwisselen met banken via SBR.

Lees meer
120499040

Wethouder Nijhuisstraat 1 te Enschede is verkocht

23 januari

Stichting Kinderopvang Humanitas heeft dit representatieve pand aan de drukke invalsweg Westerval aan de rand van het centrum verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer
Strootsweg 24A Enschede 8

Apollo Tyres Global R&D breidt uit!

16 januari

Apollo Tyres Global R&D heeft recent de huurovereenkomst voor het bedrijfspand aan de Strootsweg 24 te Enschede meerjarig verlengd.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.